home over landman schoonmaak specialistische reiniging riolering gevelrenovatie glasbewassing vacatures contact
       
  Schoonmaak  
  Schoonmaakwerk is maatwerk. Voordat onze medewerkers bij u aan de slag gaan, maken we eerst uitgebreid de balans op in het schoon te maken pand.
       
  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte
         
  Inventariseren   Vloeronderhoud  
  We inventariseren het aantal ruimtes en bepalen samen met de klant de frequentie van de schoonmaak. Aansluitend brengen we in kaart welke materialen er nodig zijn om uw pand efficient schoon te houden.

Als klant kunt u rekenen op vaste gezichten op uw werkvloer. Onze medewerkers volgen met regelmaat trainingen en cursussen om efficiƫnt en met enthousiasme bij u aan de slag te gaan. We zijn een VCA gecertificeerd schoonmaakbedrijf dat u schoonmaak biedt, passend bij het pand en de functie daarvan.
  Aanvullend op de algemene schoonmaak van uw pand kunt u bij Landman terecht voor hoogwaardige schoonmaak van uw vloer. Wanneer u een linoleum of marmoleum vloer heeft is regelmatig onderhoud noodzakelijk om de oorspronkelijke glans te behouden.

Voor iedere schoon te maken vloer geldt dat we werken met veilige middelen die onschadelijk zijn voor uw tapijt en de werkomgeving. En ieder door ons gereinigd tapijt is binnen een uur vlekkeloos droog. Eveneens kunnen we deze reinigings-methode toepassen op uw gestoffeerde meubilair of uw auto-interieur.
 
         
           
Schoonmaakbedrijf
Landman BV
Het Anker 3
9206 AL Drachten
T 0512 517 206
F 0512 540 071
E info@landmanschoonmaak.nl
W www.landmanschoonmaak.nl