home over landman schoonmaak specialistische reiniging riolering gevelrenovatie glasbewassing vacatures contact
       
  Riolering  
  Voor reiniging, reparatie en de aanleg van riolering is Landman Schoonmaak uw professionele partner. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
       
  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte
         
  Reiniging   Vacuumwagen  
  De diameter van afvoerbuizen en riolering verkleint na verloop van tijd doordat vuil zoals vet, haren, zeep en papier zich hechten aan de buizen. Het gevolg hiervan is verstopping of lekkage. Landman zorgt voor een grondige reiniging van uw riolering en afvoer.

De servicewagens van Landman zijn uitgerust met hogedrukreiniging en freesapparatuur waarmee de medewerkers in veel gevallen direct de problemen in de riolering kunnen verhelpen. Door het vuil los te maken en dit volledig te verwijderen, is het probleem langdurig verholpen.
  Ons wagenpark bestaat verder uit onder andere een vacuümwagen die we inzetten voor het leegzuigen van vetputten, septictanks, vuilwaterputten, kelders en straatkolken.

Zo raken straatkolken niet alleen vol met hemelwater, ook straatvuil vindt vaak zijn weg naar de kolken en dat kan verstoppingen veroorzaken. Met onze spuit/zuigtechniek kunnen we niet alleen verstoppingen verhelpen, ook voorkomen we dat dit probleem zich opnieuw voordoet dankzij het vacuümzuigen van het vuil.
 
         
           
Schoonmaakbedrijf
Landman BV
Het Anker 3
9206 AL Drachten
T 0512 517 206
F 0512 540 071
E info@landmanschoonmaak.nl
W www.landmanschoonmaak.nl