home over landman schoonmaak specialistische reiniging riolering gevelrenovatie glasbewassing vacatures contact
       
  Gevelrenovatie  
  Het Nederlandse klimaat met zijn natte imago heeft zijn weerslag op gevels. Buitenmuren worden aangetast wat verwering en korstvorming op de stenen veroorzaakt.
  Bekijk de video van Landman bij RTL4 Woontips    
  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte
         
  Repareren   Impregneren  
  Landman kan op het gebied van gevelrenovatie veel voor u betekenen. Aangetaste muren kunnen worden gerepareerd en we reinigen uw gevels grondig en professioneel. Naast het reinigen is het soms noodzakelijk dat de oude voegen vervangen worden. Onze vakmensen regelen dit voor u.

Samen met de klant kiezen we de juiste voeg die het best bij uw gevel past. Door de diversiteit in gevels, hebben we een scala aan reinigingsmiddelen in huis. Om vast te kunnen stellen welk product bij uw gevel het beste resultaat geeft, maken we eerst een proefvlak met behulp van het zandstraalsysteem.
  Het zandstralen is ook uitermate geschikt om muren en vloeren op te ruwen die zich bevinden in natte ruimtes, zoals een badkamer. Door het oppervlak op te ruwen, hechten tegels beter aan de ondergrond.

Na het reinigen en opnieuw invoegen van uw gevels, kunnen we aansluitend de wanden impregneren. Met behulp van deze nabehandeling worden uw gevels extra warmte-isolerend en dampdoorlatend. Dat zorgt voor een altijd droge gevel.
 
         
           
Schoonmaakbedrijf
Landman BV
Het Anker 3
9206 AL Drachten
T 0512 517 206
F 0512 540 071
E info@landmanschoonmaak.nl
W www.landmanschoonmaak.nl